Navrhni si diář | #planneraddict

pátek, září 02, 2016

Čauky! 

Slunečné dny ještě naštěstí neskončily, přestože jsou prázdniny už bohužel fuč. Všichni jsme to první ráno školy obrečeli a teď sbíráme síly, abychom přežili do podzimního volna.

Ne, že bych měla ráda školu, doufám, že to takhle nikdo nepochopí, ale podzim je mým nejmilovanějším obdobím vůbec! Horké čaje, teploučké svetry a vaření dýňových polévek a nedělních koláčů s mamkou v kuchyni. Ale taky období, kdy se moje závislost začne projevovat. V létě není na plánování čas, navíc nemám tolik povinností, které by se nedaly zapamatovat. Ale příchodem podzimu - ano, příchodem školy, lépe řečeno - se můj diář zase hezky plní.


Včera takhle koukám do diáře a uvědomím si, že už jen tři měsíce mě dělí od závěrečných stran. Je čas shánět si nový. Tento rok mám po ruce Happy Planner, se kterým jsem opravdu spokojená. Je krásný, přehledný a jednoduchý. Byla jsem připravená po něm sáhnout i příští rok, ale diář, který by byl přesně takový, jaký chci, za stejnou cenu jako Happy Planner?! No to jsem musela omrknout..

Na stránce Personal Planner si vytvoříte svůj vlastní design diáře za celkem slušnou cenu, ale hlavně, poštovné je zdarma
Na výběr je z několika velikostí: (kdyžtak prosím ty obrázky poklikejte, ony se pak zvětší)


Jestli počítám správně, tak ten největší vyjde asi na 800 Kč, ale i s poštovným, takže to není až taková hrůza. Chápu, že těm, kteří diáře "nežerou" tak jako já (s prominutím), se to bude zdát pořád hodně peněz, ale já si myslím, že když to bude naprostý originál, klidně i s mou vlastní fotkou, tak to za to stojí. Navíc, pokud byste chtěli Happy Planner, tak vás s poštovným vyjde stejně, ale jen pokud objednáváte přes blitsy.com, ale o tom až jindy.

Vzhled, jak už jsem psala, může být akorát podle vašich představ. Pěkný obrázek z Pinterestu, vaše osobní fotka z alba, minimalisticky jednobarevný a nebo jeden z předem navržených designů. To vše může být obálka vašeho nového diáře. Vybrat si můžete i měsíc, od kterého diář bude začínat, nebo barvu elastické tkaničky, jestli víte, co myslím.



Upravit se dá i vnitřek. Vybrat si můžete, jestli chcete linky, barvy linek, barvu pravítka,.. Ale co se nejvíce líbí mě, je úprava okýnek. Do tohoto diáře, který dělám jen na ukázku, jsem si vybrala okýnka pro tréninky, "TO DO" listy a pak prázdné místo na psaní.


Nesmí chybět ani zadní strany. Mě se líbí omalovánky a sudoku, které se v matice na sto procent hodí.
Stačí dodělat úvodní stránku, která mě osobně přijde celkem nepovedená, ale co se dá dělat.




Youtuberka Belinda Selene navíc do 4.9.2016 nabízí slevu 15% při zadání kódu "B-ELIN-DA16". Takže se určitě o víkendu pusťte do navrhování svého vlastního diáře, sešitu či nástěnného kalendáře.:)

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Vůbec jsem nevěděla, že si člověk může vytvořit takhle jednoduše svůj vlastní diář, skvělý nápad! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Super nápad! Vždy keď mi treba nový diár tak ten správny hľadám dlhú dobu. Síce som si už diár na rok 2017 objednala, ale nabudúce skúsim aj alternatívu si ho urobiť podľa mojich predstáv. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký, jestli se můžu zeptat? :) Určitě zkus, jsem ráda, že se nápad líbí :)

      Vymazat
  3. Super nápad! Vždy keď mi treba nový diár tak ten správny hľadám dlhú dobu. Síce som si už diár na rok 2017 objednala, ale nabudúce skúsim aj alternatívu si ho urobiť podľa mojich predstáv. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Wow to je super! o tejto stránke som vôbec nevedela :O
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za každý komentář ♥

Instagram