Mé oblíbené cviky na břicho

pondělí, ledna 02, 2017

Zdravíčko :)

Ne jedna z nás si přeje mít do léta krásné ploché bříško s vánočkou. Mě to půjde po mlsání cukroví a chlebíčků dost těžko, takže se vrhnu rovnou na mých 5 oblíbených cviků na břicho, které mě vždy odrovnají.



Hubnutí břicha
Tak zaprvé, nedá se zhubnout jen břicho. Nebo jenom nohy, ruce, zadek, stehna.. Vždy pálíte tuk z celého těla. Pokud budete chodit jenom běhat, nestane se z vás kulička na dvou svalnatých hubených nožkách. Tuk například z břicha zmizí také. Proto i když se snažíte zhubnout hlavně v oblasti bříška a boků, nebojte se nechat prostor i pro kardio a ostatní části těla. Rozhodně si tím neublížíte a vaše břišní svaly si alespoň trošku odpočinou.

CRISS CROSS
Běžný a známý cvik, který je snad v každém "workout videu". Není se čemu divit, je to více méně lehce zvládnutelný pohyb, ale velmi intenzivní a břicho po něm pořádně pálí.


SATURN RINGS
Na tento cvik budete potřebovat lehkou činku, nebo láhev s vodou. Jednu nohu nechejte nataženou volně ve vzduchu. Pod druhou, pokrčenou, si předávejte dokola závaží. Tento úžasný cvik mě naučila Cassey Ho, a já jsem za něj opravdu vděčná.


ROLL UPS
Perfektní pro zapojení celého břišního svalstva. Roll ups provádějte pomalu a soustředěně na cestě nahoru i zpátky dolů. Nohy by se neměly zvedat ze země.


DOUBLE LEG LIFT
Při tomto cviku posilujeme spodní břišní svaly. Nezapomeňte ruce spojené do trojúhelníku schovat pod sebe tak, abyste zabránili kývání ze strany na stranu. (Na obrázku to není, ale snad víte, co myslím).



MOUNTAIN CLIMBERS
Poslední cvik je velmi intenzivní a je skvělý při HIIT (High-Intensity Interval Training), protože zapojujeme velké množství svalů a ještě se u toho pořádně zadýcháme.




Tak s chutí do toho, abychom ze sebe po svátcích měli dobrý pocit! :)

Všechny fotky z pinterest.com

You Might Also Like

3 komentářů

  1. od nového roka začínam poctivo s cvičením, takže mi tvoj článok prišiel vhod :) v tvojich tipov poznám len posledný, ale určite skúsim aj ďalšie ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Vďaka za tento článok, nejaké fajn cviky na brucho mi chýbali :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovědětVymazat
  3. Mne stačil ten prvý obrázok a hneď prišla tá pravá motivácia! :D xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za každý komentář ♥

Instagram