Fitness wishlist 2017

sobota, února 18, 2017

sport tester - sportovní podprsenka VSX - kettlebell - běhací boty Nike - EKO láhev - legíny - yoga podložka Blogilates

S novým rokem přišla i pořádná dávka motivace ke cvičení. V půlce února už je jí trochu méně a je potřeba se opět trošku nakopnout. Každou novou věc, ze které jsem nadšená, mám potřebu využívat nejlépe každý den. Proto je pro mě důležité se jednou za čas odměnit nějakým fitness kouskem. Cvičení pak jde hned lépe, protože se těším jako malá, až si obléknu nové cvičební hadříky nebo prubnu nějaké ty pomůcky.

Z oblečení toho moc nechci. Většinou si dokupuju to, co mi chybí, v Lidlu, když je sportovní týden, jejich ceny jsou bezkonkurenční. Ale už pár měsíců pokukuju po nějaké kvalitnější sportovní podprsence, která by se mi ale zároveň i líbila a byla něčím zajímavá. Jednobarevných už je má polička přeplněná. Taky jsem si všimla trendu legín s vrstvou jakoby silonek, za mě určitě ano. :-) Nevím jestli se boty počítají jako kousek oblečení, ale Nike mě asi nikdy neomrzí. Po mých klasicky černo-bílých, světle oranžových a pak křiklavě růžových jsem si zamilovala tyto nádherné pastelově tyrkysové.

Plastové láhve se u nás střídají jako ponožky. Tahle EKO láhev z odolného borosilikátového skla by u nás doma mohla vydržet déle.

Mojí první a jedinou podložku na cvičení si přivlastnila kočka. Té se to tak zalíbilo, že si z ní udělala škrábadlo na drápky. Takže potřebuji novou. A když už, tak nějakou krásnou. A která nebude klouzat. A hlavně, z které se nestanou malé pěnové kuličky.

Máte taky nějaká přání do fitness wishlistu? Kdy a čím jste se naposledy odměnily? :)

You Might Also Like

7 komentářů

  1. lovely blog :)
    have a nice weekend :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si práve včera kúpila dva Kettlebelly z Lidlu, jeden 6 kg a jeden 10 kg a už sa teším ako si zajtra s nimi zacvičím :) Tá podložka je mega! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý wishlist, ja som si akurát dnes kúpila kettlebell v Lidli a chcem si objednať legíny a podprsenku v army štýle od Nebbia:) To fitness oblečenie je skrátka závislosť:D

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já si nedávno koupila pěkné tílko v Lidlu :) Hned se pak cvičí líp! :D
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  5. Ty věci vypadají nádherně! Jinak, nemohla jsem si nevšimnout, že ta podložka je od Blogilates. :D Blogilates hrozně ráda cvičím. Je tak milá a nejradši bych si od ní všechno koupila! :D Nike tenisky bych také potřebovala, ale vždycky, když si nějaké vyberu, jsou většinou mimo můj rozsah peněženky. :D Ups. :D

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty legíny jsou super! Skoro stejné jsem viděla v New Yorkeru za 129 Kč ve výprodeji :) Já jsem si naposledy koupila leginy od Adidas.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Yes. Myslím si, že ty fit náramky a hodinky si přeje snad každý fitnesák a fitnesačka. Já jsem jich vystřídal snad už asi osm nebo devět, než jsem našel ty pravé. Ono se to nezdá, ale když se hodně hýbete a zároveň to chcete využívat jako klasické hodinky, tak je to docela věda. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za každý komentář ♥

Instagram