Jaro už je zase tady? | inspiration

pondělí, února 27, 2017

Jaro je období květin. Krásných pastelových květin. Modrého nebe bez obláčků. Zpívání ptáčků při probouzení sluncem. Ranní protahování a snídaně na terase, kdy zabalení do deky pozorujeme jak se město pod námi probouzí. Sobotní běhání na čerstvém vzduchu, bílé kalhoty a růžové halenky s růžemi. Balerínky.

Pro někoho ale začínající zmatky, stres a taky strach z nadcházejících přijímaček a maturity. Pro ty mám zase inspo-článek (prostě je miluju), aby se taky nadchli pro přicházející jaro a trochu taky ty ptáčky.



Taky se tak těšíte na jaro? Nebo vás mrzí, že lyžovací sezóna je u konce? Pokud jsi tu nový, nezapomeň sledovat blog, budu moc ráda! :)

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ach, krásná inspirace! Pro mě jsou to hlavně pastelkové barvičky a květiny. Snídaně na terase zní skvěle, ale zatím terasu nemáme :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa všetky jarné kvety neskutočne páčia. Akurát mám tú smolu, že som alergická :(
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Jasné, že sa teším na jar! Konečneeeee! Zimu nemusim, nelyžujem, takže chýbať mi nemá čo. Konečne už nebudem musieť na sebe nosit 100 vrstiev oblečenia. A ešte viac ako na jar sa teším na leto.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sukně je nádherná! ♥
    Zimu mám ráda, ale stačila by mi kratší - miluju totiž lyžování a taky to, jak je můj hafan štěstím bez sebe kvůli sněhu. Na jaro se těším. Nemůžu se dočkat až vytáhnu šaty, sukně...
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotečky jsou nádherné! Miluju teplo! Jsem strašně ráda, že jaro už se zase blíží! Kytičky, barvičky a hlavně úsměvy! Moc se těším!!! ♥♥♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za každý komentář ♥

Instagram