V-DAY INSPIRATION

sobota, února 04, 2017

Dnes je 4. února a to znamená, že za deset dní tady máme svátek zamilovaných. Myslím, že není potřeba se dohadovat o tom, zda to je nebo není komerční tah. Jsem toho názoru, že pokud chcete své lásce (nebo pro ty, kteří jsou single, sami sobě) udělat radost, nepotřebujete k tomu speciální den nebo hodinu. Na druhou stranu, proč toho nevyužít a nepřipravit pár překvapení.

Doufám, že už nikdo nemá dekorace z Vánoce a má tak místo na nové. Nemusíte mít doma hned všechno růžové, abyste měli valentýnskou atmosféru. Pár čerstvých růží či tulipánů, roztomilý polštářek a výzdoba je na světě. Například tyto dva ladící polštářky (zde také najdete celou kolekci doplňků, hrníčků a oblečení speciálně na Valentýna).


Samozřejmě, že není důležité obdarovat co nejdražším dárkem. Stačí být spolu, uvědomit si, jak moc toho druhého milujeme a jak je pro nás důležitý. Ale musím přiznat, že sledovat někoho, jak otvírá můj dárek a má z něj radost, mě hrozně těší.


Vymyslet dárky pro ženy je o hodně lehčí. Vybrala jsem takovou tu klasiku, kterou jsem se snažila doplnit něčím originálním. Nicméně, stejně každá holka touží po červené kytici (čehokoli) a nejlepší láhvi vína, to vše při svíčkách ve vaně. ;-) A nejen na Valentýna.

  • Když už jsme u těch svíček. romantické jsou minimalistické svíčky MEADOWS. Jsou vyrobeny ze 100% sojového vosku, který neuvolňuje CO2  do okolí a je šetrný k životnímu prostření. Dlouho vydrží a navíc jsou všechny handmade.
  • Košilku růžovou podprsenku najdete v H&Mku. Upoutalo mě ale i spodní prádlo na ZOOTu, kde na kalhotkách najdete vtipné nadpisky.
  • Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Palačinky budou chutnat skvěle s čokoládovo-nugátovým krémem. 
  • 100% organická čajová směs - Lípa - růže
  • Kupovat parfém/toaletní vodu je občas celkem riskantní. Kdybych nevěděla, co mému příteli voní, asi bych si nikdy netroufla koupit mu něco jen tak by vočko (nebo by nos?). 
  • Poslední, co jsem do koláže přidala, byly přívěšky na náramek Pandoru. Mají teď celou novou kolekci speciálně na Valentýna. Samozřejmě ale potěší jakýkoliv šperk, který by jí připomenul, od koho ho dostala.


Pro muže to bylo více "challenging". Přece jenom oni nikdy nic nepotřebují, všeho mají dost a z ničeho nejsou tak nadšení jako my. Vždycky jim ale můžeme udělat pořádný steak, nebo vyrobit 101 papírků, proč je tak zbožňujeme. Sice by nám to nikdy neřekli, ale tajně určitě taky touží po romantice, takže to víno klidně vytáhněte ;-)

  • Co platí na ženy, platí i na muže. Voňavka je ta nudná  klasika, kterou ale uděláte radost. Jen ať nám pěkně při objímání voní!
  • Trenýrky se srdíčky má snad každý, ale když k tomu ladí i ponožky, nosí se to samo.
  • Kdysi jsem dostávala od našich na Valentýna přáníčka. Dnes se jede všechno ve velkém, proto je potřeba plakát.
  • Často jezdíme na hory nebo na různé výlety, kde je potřeba se zahřát (například na nočním výšlapu na Lysou). Placatka s tímto designem je krásným a zároveň praktickým dárkem.
  • Ne jen ženy se umí vyžívat v doplňcích. Tyto hodinky najdete zde a radost udělá i balíček pro gentlemana, který se dá lehce nahradit balíčkem pro sportovce/kulturistu.
Jak slavíte tento den vy? Kupujete, vaříte nebo vyrábíte něco svému protějšku?
Přeju vám pohodový víkend a budu nesmírně šťastná za každého nového čtenáře.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Úžasný článek! Moc se mi líbí jak si vytvořila koláže. Svátek sv. Valentýna trávím už několikátý rok společně s mýma nezadanýma nejlepšíma kamarádkama. No jo no. Ale společně si vyjadřujeme takovovu lásku, že nám mohou jen ostatní závidět! :D
    S láskou (jak ironické :D) JORIES

    http://basic-whitegirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Ty koláže jsem dělala poprvé a úplně jsem si to zamilovala.
      Hlavní je, že si ten den užijete! :))

      Vymazat
  2. Já už vymýšlím nějaké valentýnské překvapení a zatím jsem úplně ztracená. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto inšpiračné články sú pre mňa naozaj jedny z najobľúbenejších :)Skvelý článok :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký článek! Ta home&decor výzdoba je krásná!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za každý komentář ♥

Instagram